Újra tábor FELNŐTTEKNEK!

KEDVES BARÁTAIM! 3 ÉV UTÁN ÚJRA SZERVEZEK FELNŐTTEKNEK SZÓLÓ TÁBORT!
(07.29 – 08.01.)
A tábor fő mottója:
“Öld meg a sárkányt, vagy old meg, és üld meg a sárkányt?”
Biztosan jól értelmeztük a meséket? 😉
Várjuk azokat, akik szeretnének 4 napra (ősi magyar szóval) offline-ban lenni, és elengedni a külvilágot, a mindennapokat. Vagyis, csak a táborra, a táborban lévő társakra, programokra, élményekre összpontosítani.
Olyan szigetet teremtünk önMAGunknak, ahol mindannyian egészséggel, szeretettel töltődünk fel. Ahol helye van a mély beszélgetésnek, az éneklésnek, a táncnak, a mesének, az alkotásnak, a nevetésnek, a mindenkinek járó természetes ÉLETNEK.
Az énekléssel az immunrendszerünket erősítjük; a tánccal a testünk, lelkünk erejét mozgósítjuk; a mesékkel a lelkünknek, és képzeletünknek adunk szárnyakat; az alkotással a teremtés képességét erősítjük és adjuk vissza.
Olyan közösséget hozunk létre, ahol elengedheted magad és tudod, fontos része vagy az EGÉSZnek. Tervekről, célokról, jövőről beszélgetünk mind egyéni, mind közösségi téren.
Ételeinket magunk készítjük tiszta nyersanyagokból olyan „ütemben”, ahogyan az jól esik nekünk. A programokat is ennek az időtlenségnek szenteljük. Úgy töltjük napjainkat, hogy az egyéni érdekek eltűnnek és a közösségben lévő erőt érezzük magunkénak.
Várom jelentkezéseteket messenger üzenetben, vagy az info@vandormeseiro.hu fénypostámon! ❤
Mindenkit szeretettel várok, várunk!
Üdvözlettel, Böde Péter

Leave your comment