Hívjatok meg ingyenesen iskolátokba!

Tisztelt Pedagógusok, Szülők, és Gyerekek!

HÍVJÁTOK MEG INTÉZMÉNYETEKBE INGYENESEN A VÁNDOR MESEÍRÓT!

Szeretettel küldöm Mindenkinek azt az összefoglalót, ami alapján könnyen meg lehet engem hívni (AKÁR INGYENESEN IS), hogy előadást, író-olvasó találkozót tartsak a gyerekeknek!

Szeptemberben már nem, októberben még 12 napon, illetve november hónapban tudtok meghívni előadást tartani óvodába, iskolába, középiskolába, könyvtárba, vagy felnőttekhez.

Várom szeretettel a meghívásokat, leveleket!

A nevem, Böde Péter. Vándor Meseíró, Vándor Tanító vagyok.

17 éve írok és rajzolok mesekönyveket, versesköteteket, színezőket. 11 éve tartok író-olvasó találkozókat gyermekeknek és felnőtteknek országhatáron innen és túl. Vándorként 278 magyar településen megfordultam és több mint 510 intézményben tartottam már előadásokat, foglalkozásokat, találkozókat országszerte.

Évente 25 000 gyermekkel találkozok. Nyaranta, közel 150 diáknak tartok alkotótáborokat Magyarországon és a Felvidéken is. Alig várom, hogy Erdélybe, Kárpátaljára és Délvidékre is meghívjanak!!!

Táboraimban pár óra alatt tanítom meg a diákoknak a rovásírást.

Ez idáig 7000 rajzot, verset, mesét kaptam a fiataloktól az előadásaim után. A diákoknak megmutatom a találkozókon azt is, hogy 8-10 évesen milyen képregényeket készítettem és a könyveim eredeti rajzait is elviszem nekik. A találkozók után a gyerekek alkotási lázban égnek, mert rájönnek, hogy én is úgy kezdtem, mint Ők.

Előadásaim fő célja, hogy a fiatalok megszeressék az olvasást, a magyar nyelvet, lelkesen alkossanak, és legfőképpen gondolkozzanak. Mindezt humoros formában tálalom, így sokkal fogékonyabbak a különböző témákra. Foglalkozunk a magyar nyelvvel, mint varázs nyelvvel; a Természet és az ember kapcsolatával; rajztechnikákkal; találós kérdéses formában játszunk a verseimmel, amiket Ők mondanak el az előadáson; mesét mondok; bevonom a diákokat az előadásba, így interaktívvá teszem a programot.

Szülőknek és kamaszoknak szánt előadásaim témái:

– Hogyan tudja a mai gyermek a régi hagyományokat és a mai Világot egységben látni?

– Nagyszülő–szülő-gyermek kapcsolat régen és most

– A magyar népmesék szerepe, mondanivalója és igazi tanítása, amivel gyerekeinket meg kell ismertetnünk

– A rovásírás, mint ősmagyar írásmódunk és a magyar népviseletek hihetetlen kapcsolata

– A Vándor Meseíró – Alkotótábor céljai

– A magyar nyelv varázslata, mellyel napjainkat is egyszerűbbé és értékesebbé tehetjük

– Lelki táplálékok kicsiknek és nagyoknak

Ajánlom magam!

Általában 1-2 hónapra előre vannak meghívásaim minden napra. Így, ha időben beszélünk, minden esetben tudok meghívást teljesíteni.

Főként alsós és 5-6. évfolyamos diákoknak tartok előadásokat, viszont óvodás korú gyerekekhez, vagy középiskolákba, felsőoktatási intézménybe is szívesen megyek, és szülőknek is tartok előadásokat „A mese nem mese” címmel.

www.vandormeseiro.hu

Keressenek az info@vandormeseiro.hu fénypostán!

Várom szeretettel!

Üdvözlettel Böde Péter, a Vándor Meseíró

Leave your comment