HÍVD MEG A VÁNDOR MESEÍRÓT EGY ÍRÓ-OLVASÓ TALÁLKOZÓRA!

Tisztelt Pedagógusok, és Szülők!
Vándor Meseíróként voltam már iskolájukban író-olvasó találkozót tartani??? Közel 600 intézményben már IGEN!
Szeretettel küldöm azt az összefoglalót, ami alapján könnyen meg lehet hívni a gyerekekhez!
A nevem Böde Péter, a Vándor Meseíró.
20 éve írok és rajzolok mesekönyveket, versesköteteket, színezőket. 14 éve tartok író-olvasó találkozókat gyerekeknek és felnőtteknek országhatáron innen és túl. Már 321 magyar településről kaptam meghívást.
Évente 25.000 gyermekkel találkozom. Nyaranta, közel 150 diáknak tartok alkotótáborokat. Alig várom, hogy Erdélybe, Kárpátaljára, a Felvidékre és Délvidékre is újra meghívjanak!!! ❤
14 év alatt 11.000 rajzot, verset, mesét kaptam a fiataloktól az előadásaim után. Az előadásaim során diákoknak megmutatom, hogy 8-10 évesen milyen képregényeket készítettem, és a könyveim eredeti rajzait is megnézhetik. Találós kérdéses formában játszunk a verseimmel, amelyeket ők olvasnak fel az előadáson; mesét mondok; bevonom a diákokat az előadásba, így interaktívvá teszem a programot. Mesélek a magyar nyelvről, varázsszavainkról. Alkotásra, gondolkozásra ösztönzöm őket, és önbizalom erősítő technikákat is mutatok nekik korosztálytól függően. Mindezt humoros formában tálalom, így sokkal fogékonyabbak a különböző témákra. A találkozók után a gyerekek alkotási lázban égnek, mert rájönnek, hogy én is úgy kezdtem, mint ők.
Ajánlom magam, hívjanak bátran!
Főleg 1-6. évfolyamos diákoknak tartok előadásokat, viszont óvodás korú gyerekekhez, vagy középiskolásokhoz is szívesen megyek. Szülőknek is tartok előadásokat „A mese nem mese” címmel.
Keressenek az info@vandormeseiro.hu fénypostámon!
Várom szeretettel leveleiket!
Üdvözlettel Böde Péter, a Vándor Meseíró

 

Leave your comment