20. JUBILEUMI TURNÉ INDUL!

VÁNDOR MESEÍRÓ – 20. JUBILEUMI TURNÉ INDUL!!!

Művelődési házak, könyvtárak, intézmények jelentkezését várom!

AJÁNLAT ÉS MŰSORPORTFÓLIÓ EGYBEN

BÖDE PÉTER, A VÁNDOR MESEÍRÓ PROGRAMJAI

A „VÁNDOR MESEÍRÓ – 20. JUBILEUMI TURNÉ” keretein belül kérhető programok:

1. MESEFESZTIVÁL A VÁNDOR MESEÍRÓVAL

2. LOVAGI TORNA A VÁNDOR MESEÍRÓVAL

3. A JÖVŐ BAJNOKAI TÁMOGATÓI KÖR

ÉS TOVÁBBI 7 PROGRAMLEHETŐSÉG

 

1. program

MESEFESZTIVÁL A VÁNDOR MESEÍRÓVAL

6-10 éveseknek és családjaiknak (150-180 perc: 40 fő részére)

“A gyerekek játékos, humoros formában tanulhatnak a mesékről. Fontos küldetésemnek tartom, hogy bevezessem a gyerekeket a magyar nyelv szépségébe, és az olvasás csodálatos világába. A könyvek értéke, az olvasás megszerettetése, a közösen alkotás fontosságának bemutatása, elmélyítése a célom.”

Program:

Egy különleges előadás, majd egy kacagtató medvevadászat; közös mese kitalálása; és megrajzolása egy

hatalmas rajzlapon. A mese előadása a szülőknek; és végül egy igazi dedikált ajándék a gyerekeknek!

Amíg a gyerekek a mesejátékot gyakorolják, előadáson vesznek részt a szülők a mese és az olvasás fontosságáról.

 

2. program

LOVAGI TORNA A VÁNDOR MESEÍRÓVAL

6-10 éveseknek (120-150 perc: 20-40 gyereknek, akár osztályok részére)

„Ez a program egy misszió, hogy olyan alapvető és könnyen használható „eszközöket” adjak a gyerekek kezébe, amelyeket napi szinten tudnak használni. Erényeik, jó tulajdonságaik, képességeik felfedezése és támogatása; kommunikációjuk fejlesztése; közösségben való helyük megtalálása, megszerettetése a célom.”

Program:

Izgalmasan tálalt régi illemszabályok, erények, varázsszavak megismertetése kalandos mesével átitatva; majd erényeink érdekes és humoros alkalmazása; udvarhölgyi és lovagi jelmezek készítése; táncház; a Sárkánykirály legyőzése helyett, meggyőzése erényekkel; lovaggá ütés, udvarhölggyé választás és lakoma.

 

3. program

A JÖVŐ BAJNOKAI TÁMOGATÓI KÖR – Hogyan tovább Kamaszok?

12-18 éveseknek (150-180 perc: 20-50 főnek, akár osztályok részére)

„A fiatalok alkossanak, gondolkozzanak, tervezzenek és legyenek életcéljaik a közeli és távoli jövőre is! Egy mai kamasznak, mit üzenhet egy népmese? Miért fontosak ők a világnak? Milyen hatással vannak a környezetükre? Bebizonyítom, hogy pótolhatatlanok és önbizalom építő gyakorlatokat adok át nekik. Megismertetem őket Karcsai Ildikóval, az „Iránytű Személyiségi Teszt” szakemberével.

Ildikó elmondja, hogy 3 fontos területen ad visszajelzést a teszt. Elsőként, tisztázza az adott kamasz/fiatal értékeit (számára mi fontos, mi az ami személyiségéből adódóan motivációt ad). Majd ezen értékei alapján ad tanácsot a különböző munkakörökkel való összhangra a teszt segítségével. Milyen tehetség, milyen munkakörrel köthető össze? Jól érzi magát abban a munkakörben? Mitől lesz sikeres? Milyen típusú emberrel tudna örömmel együtt dolgozni? Milyen munkahelyen érzené jól magát? Erre mind választ kapunk!”

 

Az alábbi program lehetőségeket az 1., 2., vagy 3. program sikeres létrejötte után kérheti az adott intézmény:

4. program: Rováskurzus Kicsiknek – 10-15 éveseknek – ismerjük meg ősi írásunkat!

5. program: Rováskurzus Nagyoknak – 16-99 éveseknek – bővített változat idősebbeknek

6. program: A Mese nem Mese! – 6 éves kortól, képzeletünk mesevilága családoknak, rajzpályázattal, nyereményekkel, kézműves foglalkozással

7. program: Lovagi Torna szülőknek, felnőtteknek – táncházzal, vacsorával, különleges páros és csoportos feladatokkal, humoros versenyekkel, vetélkedővel

8. program: Alkotói órák a Vándor Meseíróval (rendszeres havi program) 6-10 éveseknek rajzolós, festős, képességfejlesztős feladatokkal; támogatói, segítői viszony hosszú távú kiépítése gyerekekkel, és szülőkkel, családokkal

9. program: Értékrend csoportos foglalkozás – mindazok számára, akik a „Jövő Bajnokai Támogatói körön” részt vettek, az „Iránytű Személyiségi tesztet” kérték és kitöltötték!

10. program: Csapat Lelkesítő Program – munkacsoportok, tantestületek, közösségek részére

Keressenek, írjanak, jelentkezzenek!

Elérhetőségek:

Tel.: 06 20 557 5379

Email: info@vandormeseiro.hu

Leave your comment